تلویزیون و بچه‌ها

بهترین خاطره‌ای که از تلویزیون دارم برمی‌گردد به وقتی که در یک مسابقه تلویزیونی شرکت کردم. آن مسابقه بین بچه‌های دبستان برگزار شد و من در آن مسابقه برنده شدم و جایزه گرفتم. شبنم دهقان، 12 ساله‌
کد خبر: ۲۰۵۷۷۴

بهترین خاطره‌ای که از تلویزیون دارم این است که وقتی در کلاس چهارم دبستان بودم، فکر می‌کردم زاغ همان کلاغ است. اما یک برنامه تلویزیونی نشان می‌داد که کلاغ به اندازه مرغ است و پرهای سیاه یا خاکستری دارد و زیر شکم و گردن آن سفید است، اما زاغ خیلی کوچک‌تر از کلاغ است و دارای نوکی قرمزرنگ می‌باشد. این برنامه مستندی بود که از شبکه 4 پخش شد.

            محمود باقریان، سوم راهنمایی‌

یک روز ما مهمان داشتیم و من از تلویزیون مسابقه فوتبال تماشا می‌کردم که مادرم گفت: قندان را بردار و برو از آشپزخانه قند بیاور. من که همه فکرم به تلویزیون بود، به آشپزخانه رفتم، یخچال را باز کردم و ماست را درون قندان ریختم.

وقتی قندان پر از ماست را آوردم، با انفجار صدای خنده حاضرین روبه‌رو شدم. تازه فهمیدم چه دسته‌گلی به آب داده‌ام. توی همین موقع مجری تلویزیون هم فریاد می‌زد: گل گل گل.

     محمد شهبازی، 11 ساله‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها