رئیس راهنمایی و رانندگی کشور:

مشکل ترافیک نداشتیم

سردار سرتیپ محمد رویانیان رئیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: با وجود پیش بینی ها مبنی بر افزایش ترافیک 30 درصدی با آغاز سال تحصیلی در کلانشهرها، خوشبختانه امروز شاهد ترافیکی کمی بیشتر از روزهای قبل بودیم.
کد خبر: ۲۰۴۱۳۳

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سرتیپ رویانیان افزود: با پیش بینی های دلسوزانه برخی از مسئولان شهری ، شهرداری ها ، استانداری ها و ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، امسال با آغاز تحصیلی در زمینه ترافیک با مشکلی روبرو نشدیم.

وی یکی از دلایل کاهش ترافیک را تغییر ساعت های حضور دانش آموزان در مدارس و کارمندان ادارات و بانک ها در ماه مبارک رمضان دانست و گفت: با افزایش 400 هزار خودرو از پارسال در تهران و یک میلیون و 200 هزار خودرو در کشور انتظار می رفت تا ترافیک 30 درصدی را در با بازگشایی مدارس شاهد باشیم که این پیش بینی تحقق نیافت.

رئیس راهنمایی و رانندگی کشور افزود: امسال با افزودن تعداد زیادی وسایل حمل و نقل عمومی به کلانشهرها، راه اندازی جایگاههای سوخت گاز سی ان جی به ویژه در تهران برای اتوبوس ها و با هماهنگی وزارت نفت و ستاد مدیریت سوخت کشور و وزارت کشور و شهرداری تهران و کلانشهرها توانستیم تا حدود زیادی بر مشکلات حمل و نقل و ترافیک فائق آئیم.

سرتیپ رویانیان اظهار داشت : قبل از آن که به فکر افزایش تاکسی و اتوبوس در کلانشهرها باشیم باید به فکر ایجاد یک شبکه حمل و نقل ترکیبی و یکپارچه به صورت مدیریت هوشمند باشیم تا عرضه و تقاضا برای جابجایی مسافران بخوبی مدیریت شود.

رئیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: هر چند با توزیع سفرها و همکاری های میان سازمانی توانستیم ترافیک تهران را تا حدودی روان سازی کنیم، اما این ترافیک همچنان آزاردهنده است و باید به صورت ریشه ای برطرف شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها