مدیرکل هواشناسی خوزستان خبر داد:

احتمال وقوع مجدد گردباد

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: احتمال وقوع مجدد گردباد از ساعت 3 بعدازظهر امروز بویژه در مناطق جنوبی و شمالی استان تا روز جمعه وجود دارد. نادر شفی‌خدایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این ترنادو (گردبادها) ویژه مناطق آمریکا و آمریکای جنوبی است و اصلا وقوع چنین گردبادی آن هم در شهریورماه در استان غیرقابل پیش‌بینی بود.
کد خبر: ۲۰۱۱۱۶

وی درباره پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر صاف تا قسمتی ابری بودن آسمان و وقوع رگبارهای پراکنده در مناطق شمالی استان گفت: طبق مشاوره‌هایی که سازمان با مرکز هواشناسی تهران داشت وقوع این وضعیت فقط در مناطق شمالی استان پیش‌بینی شده بود.

شفی‌خدایی افزود: پیش‌بینی می‌شود این وضعیت از امروز تا روز جمعه با وقوع رگبارهای پراکنده، گرد و غبار، باد شدید و رعد و برق ادامه یابد.

رئیس سازمان هواشناسی خوزستان درباره شرایط آب و هوایی تا پایان امروز تصریح کرد: وقوع مجدد این گرد و غبار از ساعت 3 بعدازظهر در مناطق جنوبی و شمالی استان و با شدت کمتر در مناطق مرکزی و غربی بویژه وقوع گرد و غبار در اهواز پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: سرعت گرد باد شب گذشته که بیش از90 کیلومتردر ساعت سرعت داشته از مناطق شمال غربی استان شروع و به تدریج همه نقاط استان را در برگرفت.

شفی‌خدایی با اشاره به میزان بارندگی در سایر شهرهای استان خاطرنشان کرد: دهدز با 4/23 میلی‌متر و بستان با یک میلی‌لیتر به ترتیب بیشترین و کمترین میزان بارندگی در شهرهای استان را دارا بودند.

رئیس سازمان هواشناسی خوزستان افزود: در رامهرمز 11 میلی‌متر، ایذه 4/10 میلی‌متر، اهواز 4/5 میلی‌متر، لالی 4/3 میلی‌متر، دزفول سه میلی‌متر، شادگان 2/8 میلی‌متر و بستان یک میلی‌متر بارش شده است.

وی در توصیه به شهروندان گفت: شهروندان از تردد در کنار پایه‌های برق یا دیوارها خودداری تا در معرض سقوط اشیاء قرار نگیرند. گفتنی است سرعت گرد باد روز قبل بیش از 90 کیلومتر در ساعت بوده است.

 
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها