مرگ پیرترین گوریل جهان

پیرترین گوریل جهان با 55 سال سن در باغ وحش دالاس آمریکا درگذشت. این گوریل ماده که «جنی» نام داشت بیش از نیم قرن در این باغ وحش زندگی می کرد.
کد خبر: ۱۹۹۹۸۸

 به گزارش آسوشیتدپرس، مقامات باغ وحش اعلام کردند این گوریل در اثر تومور بدخیمی که در مغزش وجود داشت درگذشت.

شان گرین سخنگوی باغ وحش گفت:«جنی» این اواخر دیگر نمی توانست آب و غذا بخورد و آزمایشات نشان داد که مدت زیادی زنده نمی‌ماند.

بنا به اعلام مرکز بین المللی سیستم اطلاعات حیوانات که آمار بیش از 700 مرکز نگهداری از حیوانات در سراسر دنیا را در اختیار دارد ، «جنی» گوریل ماده باغ وحش دالاس پیرترین گوریل موجود در جهان بود.

«جنی» سال 1957 به این باغ وحش آورده شد او سال 1965 یک گوریل ماده به نام «ویکی» به دنیا آورد. او هرگز دیگر حامله و بچه دار نشد و علت این مساله نیز مشخص نشد. دختر او «ویکی» وقتی 5 سال داشت به باغ وحشی در کانادا منتقل شد.

گوریل ها به طور متوسط 30 تا 35 سال عمر می کنند ولی ممکن است گوریل هایی که در باغ وحش نگهداری می شوند به دلیل اینکه از آنها خوب نگهداری می شوند، بیشتر هم عمر کنند.

در حال حاضر حدود 360 گوریل در باغ وحش های امریکای شمالی وجود دارد که 5 تای آنها بهار سال آینده 50 ساله می شوند.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها