سیمافیلم را آرشیو می‌کند،

فیلم‌های دینی تاریخ سینما

شورای قرآنی مرکز سیما فیلم، قصد دارد فیلم‌های تاریخ سینما را با محوریت سینمای دینی تهیه و آرشیو کند.
کد خبر: ۱۹۶۴۹۶
به گزارش خبرگزاری فارس ، آرشیو آثار سینمای دینی بر مبنای قوت فیلمنامه و سپس ارتباط اثر با مباحث معارفی تهیه شده است.

دبیر شورای قرآنی مرکز سیما فیلم، تاکنون تعداد 500 حلقه فیلم جمع آوری شده است و در آینده نیز این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد.

وی ملاک‌های متعددی را برای انتخاب آثار برشمرد و در ادامه گفت:« یک سری موارد مضمونی در فیلم، شخصیت پردازی، موقعیت نمایشی و... مدنظر ما بوده است که چنانچه اثری، تماماً و یا حتی یکی از موارد تعریف شده را در خود داشته باشد، در فهرست این آرشیو جای خواهد گرفت.

آرشیو آثار سینمایی این شورا صرفاً به فیلم هایی که مسائل اسلامی را مطرح می کنند، محدود نمی شود، بلکه المان های مشترکی هم که فیلم را به سمت سینمای معناگرا و سینمای دینی سوق بدهد، از اهداف این آرشیو محسوب می شود.

در گزارش های آینده ، اسامی آثار جمع آوری شده و چگونگی بهره مندی از این آرشیو به اطلاع می رسد.

شورای قرآنی مرکز سیما فیلم آرشیو سینمای دینی را با فرمت D.V.D جمع آوری کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها