در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش آسوشیتدپرس، لاماریوس، همسایه دیوار به دیوار این خانه گفت حدود ساعت 30/5 صبح بود که از فریاد کمک قربانیان از خواب بیدار شدم و 2 نفر از بازماندگان را دیدم که از پنجره طبقه دوم به پایین میپرند.
کیت استاپد سخنگوی اداره آتشنشانی گفت: این دو جوان و یک پسر 11ساله که فرار کردند به علت سوختگی درجه دوم صورت و دستهایشان بستری هستند.
بویس گفت: این خانه دو طبقه آجری و چوبی کاملا آتش گرفته بود که او و دوستش با شیلنگ آب به کمک قربانیان رفتند. اما از شیلنگ آب کاری ساخته نبود و آتش تمام خانه را گرفته بود.
لورنزو ویلیامز یک همسایه دیگر محله فقیرنشینی که آتشسوزی در آنجا رخ داد، گفت او و چند نفر دیگر سعی کردند کمک کنند. اما دود و آتش نمیگذاشت: صدای فریاد میآمد اما کاری از دست کسی ساخته نبود.
اقوام قربانیان گفتند مادر خانواده، ملیسا پوله 38 ساله و 4 فرزندش سوختند. دو مهمان خانواده هم سوختند. قربانیان 3 دختر 4، 7 و 9 ساله، 2 پسر یک و 5 ساله و یک جوان 18 ساله بودند.
علت آتشسوزی معلوم نیست. همه قربانیان در جایی در قسمت عقب طبقه اول گرفتار شده بودند.
گروه ترجمه
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: