پس‌از2سال اسارت توسط رژیم صهیونیستی،

یک وزیر سابق حماس آزاد شد

رژیم صهیونیستی"عمر عبدالرزاق" وزیر دارایی سابق فلسطین و از نمایندگان پارلمان فلسطین را پس از دو سال حبس در زندان‌های صهیونیستی آزاد کرد.
کد خبر: ۱۹۲۲۵۲
به گزارش فارس ،یک مسئول سرویس امنیتی فلسطین اعلام کرد، مقام‌های امنیتی اسرائیل ، "عمرعبدالرزاق" وزیر امور دارایی سابق حماس را پس از گذراندن دو سال حبس، آزاد کرد.

این مقام مسئول در منطقه نابلس افزود: اسرائیل دیشب یک وزیر سابق حماس را که در زندان "مجدو"در شمال اسرائیل زندانی بود، آزاد کرد.

گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین نیز حاکی است که عبدالرزاق در تاریخ 29/6/2006 از سوی نظامیان صهیونیست بازداشت شده و از آن تاریخ در زندان‌های صهیونیستی به سر می‌برد، بارها برای بازجویی به دادگاه‌های صهیونیستی انتقال داده شد، اما همواره ضمن خودداری از به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی، بر غیر قانونی بودن محاکمه خود تاکید کرد.

"فؤاد الخفش" مدیر مرکز احرار تاکید کرد که دادگاه صهیونیستی زندان سالم، عبد الرزاق را به 26 ماه زندان محکوم کرده بود که پس از پایان این مدت شب گذشته اقدام به آزادی وی کرد. وی همچنین خواستار مداخله سازمان‌های بین المللی و موسسات حقوق بشر برای آزادی 48 نماینده و وزیر فلسطینی دربند زندان های صهیونیستی شد.

رژیم صهیونیستی در اقدامی بی‌سابقه در بیست و نهم ماه ژوئن عبدالرزاق به همراه هفت وزیر دیگر حماس و 20 نماینده پارلمان که همگی از اعضای حماس بودند، را ربود که از جمله آنها می توان به "عبدالعزیز دویک" رئیس پارلمان فلسطین اشاره کرد.

نظامیان صهیونیست در حملات گسترده خود علیه حماس، 64تن از رهبران برجسته حماس را ربوده بودند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها