تولد 40 سالگی اینتل‌

شرکت اینتل چهلمین سالگرد فعالیت خود را جشن گرفت. این شرکت که در گستره فناوری اطلاعات نام آن مترادف با موفقیت است، ابتدا در سال 1968 و توسط دو فیزیکدان به نام‌های گوردون مور و رابرت نویس پایه‌گذاری شد. نام اینتل از سر نام عبارت Integrated Electronics گرفته شده است.
کد خبر: ۱۹۱۵۴۴

پل‌اتلونی مدیرعامل اینتل می‌گوید: «زمانی که ما ریزپردازنده‌ها را معرفی کردیم، هیچ‌کس نمی‌توانست حدس بزند که این قطعات روزی بازاری معادل یا 350 میلیون قطعه در سال را به خود اختصاص خواهند داد. در طول 40 سال گذشته، فناوری ما همواره در قلب تمام پیشرفت‌هایی قرار داشته که مشکلاتی مانند بیماری‌ها و مسائل زیست‌محیطی را حل کرده‌اند. برای اینتل این تازه آغاز یک راه طولانی و بی‌انتها است.

این شرکت در برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته برای این مناسبت تصمیم گرفته تا در بیش از هفتاد کشور جهان مسابقات نقاشی را بین کودکان برگزار کند.

در این برنامه، کودکان باید در نقاشی‌های خود نشان می‌دادند که توقع آنها از این‌که کامپیوترها در 40 سال آینده چه کارهایی را می‌توانند انجام دهند، چیست؟» اینتل امیدوار است این برنامه همانند تاثیری که این شرکت بر صنعت جهان گذاشته است، چارچوب‌ اهداف بشردوستانه آن را در آینده ترسیم نموده و دیدگاه مناسبی از این بابت در اختیار این شرکت قرار دهد. اینتل در حال حاضر بزرگترین سازنده چیپ در جهان به‌شمار می‌آید و با شرکت دوم، یعنی شرکت AMD ، فاصله‌ای چشمگیر دارد.

سعیده ستوده‌نیا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها