کوتاه از جهان

جایزه برای دستگیری رایس‌

دانشجویان نیوزیلندی در ابتکاری جدید در اعتراض به سفر کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا به کشورشان و نیز به دلیل به‌ راه انداختن جنگ علیه عراق برای دستگیری او جایزه نقدی تعیین کردند. به گزارش خبرگزاری رویترز، انجمن دانشجویان دانشگاه اوکلند برای دستگیری رایس در سفر 38 ساعته‌اش به نیوزلند که از دیروزآغاز شد 3700دلار آمریکایی جایزه تعیین کرد. این اقدامی نمادین در اعتراض به اقدامات آمریکا در قبال عراق است.
کد خبر: ۱۹۱۱۵۵

آشتی‌کنان چاوز و پادشاه اسپانیا

هوگو چاوز، رئیس‌جمهور ونزوئلا دیروز در جریان سفر به اسپانیا با خوان کارلوس، پادشاه این کشور دیدار وبا او آشتی کرد.

به گزارش روزنامه اسپانیایی ال‌پائیس، این ملاقات 8 ماه پس از برخورد لفظی خوان کارلوس و چاوز در اجلاس سران ایبروآمریکا در سانتیاگو،‌ پایتخت شیلی صورت گرفت. چاوز پس از دیدار با پادشاه اسپانیا با خوسه لوئیس رودریگز زاپاترو، رئیس دولت این کشور دیدار و در مورد مسائل مورد علاقه دو طرف گفتگو کرد.

خشم قذافی از سوییس‌

دستگیری‌ هانیبال قذافی، یکی از پسرهای معمر قذافی، رهبر لیبی بحران سیاسی بین لیبی و سوئیس را تشدید کرد و موجب شد صادرات نفت لیبی به این کشور متوقف شود.

به گزارش هفته‌نامه آلمانی اشپیگل، در پی این حادثه علاوه بر توقف صدور نفت به سوییس،  دو تبعه این کشور نیز به اتهام نداشتن جواز اقامتی معتبر در لیبی بازداشت شدند.

 هانیبال و همسرش سه‌شنبه هفته گذشته به دلیل بد رفتاری با دو تن از مستخدمان هتلش در ژنو دستگیر  و دو روز بعد به قید وثیقه آزاد شدند.

اتهام حمایت از فارک به اورتگا

دانیل اورتگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه روز گذشته از سوی دولت کلمبیا به حمایت از شورشیان چپگرای کلمبیا موسوم به فارک متهم شد.

به گزارش روزنامه اسپانیایی ال‌پائیس، کامیلو اوسپینا، سفیر کلمبیا در سازمان کشورهای آمریکایی با طرح این ادعا از اورتگا خواست به حمایت مستقیم از فارک پایان دهد.

فارک اخیرا با رد مذاکره با آلوارو اوریبه، رئیس‌جمهور کلمبیا از آمادگی خود برای پذیرش میانجی‌گری  اورتگا خبر داده بود که این پیشنهاد با پاسخ مثبت اورتگا مواجه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها