منوچهر متکی وزیر امور خارجه امروز یکشنبه در حاشیه جلسه علنی دولت از تغییر سخنگوی وزارت امور خارجه خبر داد و گفت:به زودی سخنگوی جدید معرفی میشود.
منابع مطلع به جام جم آنلاین گفتند انتظار می رود محمود محمدی نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابه آباده به جای سید محمد علی حسینی سخنگوی فعلی وزارت امور خارجه منصوب شود.
محمود محمدی در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی و در زمان تصدی وزارت امور خارجه از سوی دکتر ولایتی سخنگوی وزارت خارجه بود و مدتی نیز در ابتدای دوران وزارت خارجه کمال خرازی وزیر امور خارجه دولت خاتمی در این سمت ایفای وظیفه کرد.
پیش از سید محمد علی حسینی نیز محمد رضا آصفی سخنگوی وزارت امور خارجه بود که اینک سفیر جمهوری اسلامی ایران در امارات است.
متکی همچنین درباره تغییرات ساختاری در وزارت امور خارجه گفت:دو معاونت جدید در وزارت خارجه تعریف کرده بودیم که ایجاد شود؛ معاونت آمریکا منفک از اروپا و آمریکای سابق و معاونت آفریقا از معاونت عربی و آفریقا.
سید محمد علی حسینی هم اکنون معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه است که بزرای تقدیم پیام رئیس جمهور کشورمان به رئیس جمهور چین در پکن به سر میبرد.