در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، پل گریتی و تیم همراهش از دانشگاه نیوبرندیس کشف کرده اند که نوعی مگس موسوم به کرم میوه از چهار نورون حرارتی بزرگ در مغزش برخوردار است که از آن به عنوان سیستم تنظیم کننده دما استفاده می کند.
دانشمندان دریافته اند، این نورونها تنها در دماهایی فعال می شوند که بالاتر از دمای مورد نظر و مطبوع مگس باشند.
شیوه فعال شدن این نورونها نیز به این ترتیب است که یک کانال یونی در غشای سلولی موسوم به «dTrpA1» در این مگسها وجود دارد که به عنوان حسگر مولکولی متعادل کننده گرمایی عمل می کند. این گذرگاه درونی حسگر حرارتی به مگس کمک می کند تا از دماهای بالا اجتناب کند.
دانشمندان دریافته اند مگسها از این گذرگاه به همراه گذرگاه دیگری موسوم به «گذرگاه اجتناب از سرما» که در شاخکهایشان قرار دارد برای تنظیم دمای مورد نظر خود استفاده می کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: