کارگردان «گوژپشت نتردام» درگذشت

ژان دلانوی کارگردان برجسته فرانسوی چهارشنبه 18 ژوئن در سن 100 سالگی در گذشت. با اعلام خبر درگذشت ژان دلانوی، نیکولا سارکوزی رییس‌جمهوری فرانسه، با فرستادن پیام تسلیت، خود را در غم از دست دادن هنرمند برجسته کشورش سهیم دانسته و گفت:«ژان دلانوی هنرمند بزرگی بود که تمام عمر خود را صرف علاقه اش به هنر کرد. این کارگردان بزرگ نقش بسیار زیادی در توسعه فرهنگ فرانسه داشته است که به طور حتم پس از مرگش، آثار وی ما را شگفت‌زده خواهد کرد».
کد خبر: ۱۸۲۵۷۲

 به گزارش خبرگزاری فرانسه، ژان دلانوی چهره برجسته سینمای فرانسه چهارشنبه 18 ژوئن در سن صد سالگی درگذشت.

ژان دلانوی کارگردان سرشناس فرانسه که در سال 1946 میلادی با فیلم «سمفونی چوپانی» نخل طلای جشنواره کن را از آن خود کرد ، چهارشنبه برای همیشه با دنیای هنر خداحافظی کرد.

ژان دلانوی که آثار ارزشمندی چون «بازرس مگره» ، «جزیره گناهکاران»، «سوغاتی» و «ماری آنتوانت ملکه فرانسه» را در کارنامه هنری خود دارد، در جشنواره ‌های معتبر ونیز، کن و برلین نیز حضور داشته و جوایز این جشنواره ها را از آن خود کرده است.

دلانوی همچنین سال 1956 فیلم سینمایی «گوژپشت نتردام» را با الهام از کتاب ویکتور هوگو و بازی «آنتونی کوئین» و «جینا لولوبریجیدا» کارگردانی کرد.

وی که کارگردانی بیش از 30 فیلم را برعهده داشت، از سوی نسل جوان فیلم‌سازان فرانسه به ساخت فیلم‌های خسته‌کننده "رئالیسم شعری" متهم بود.


گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها