در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
این مقام آگاه در گفتگو با خبرگزاری فارس ، افزود: عبدالحمید ریگی که از اشرار معروف منطقه و عامل کشتار مردم بی گناه در سیستان و بلوچستان است ، صبح امروز درفرودگاه اسلام آباد از سوی مقامات ایران تحویل گرفته شد و با یک فروند هواپیمای اختصاصی به سمت ایران انتقال داده شد.
وی اظهار داشت: ریگی که طی سال گذشته در زندان کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان زندانی بود به همراه 15 نفر دیگر تلاش داشتند با ارایه مدارک جعلی ، خود را از اتباع پاکستان معرفی کنند اما با تلاش سفارت ایران در اسلام آباد، وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه به ایران تحویل داده شد.
این مقام آگاه افزود: قرار بود وکلای عبدالحمید ریگی صبح امروز لایحه فرجام خواهی خود را به دادگاه عالی کویته و با هدف ممانعت از تحویل وی به ایران ارایه دهند اما قبل از آغاز به کار دادگاه ، ریگی به خاک کشورمان انتقال داده شد.
طبق توافق نامه امنیتی منعقد شده بین ایران و پاکستان، مقرر شده بود که پاکستان برخی از اعضای گروهک تروریستی جندالله به رهبری عبدالمالک ریگی از جمله عبدالحمید برادر وی را که در اختیار آن کشور هستند به ایران تحویل دهد.
اشرار مسلح پنجشنبه شب با حمله به یک گروه از نیروهای انتظامی که در حال گشت زنی در منطقه مرزی بخش سراوان بودند 16 نفر از این نیروها را به گروگان گرفتند.
هنوز هیچ گروهی رسما مسئولیت این حمله و گروگانگیری را به عهده نگرفته است، اما برخی منابع این حمله را به عبدالمالک ریگی و گروه تروریستی وی نسبت میدهند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: