اگر می‌خواهید دچار زخم معده نشوید، بهتر است تا می‌توانید از سبزیجات سرشار از نیترات استفاده کنید. محققان سوئدی در آخرین تحقیقات خود دریافتند مصرف سبزیجات غنی از نیترات مانند اسفناج، کاهو، تربچه و لبو با تاثیر بر مکانیسم غشاهای موکوسی محافظت‌کننده دیواره معده، مشکلاتی مانند زخم معده را بشدت کاهش می‌دهند.
کد خبر: ۱۷۷۲۳۷

درواقع پس از جویدن این سبزیجات، باکتری‌های موجود در حفره دهانی، نیترات را به نیتریت تبدیل می‌کنند و در معده نیز این ماده در مواجهه با اسید معده به اکسید نیتریک تبدیل می‌شود که این ماده اثر حفاظتی در غشای معده ایجاد می‌کند. نتیجه این تحقیق، بطلانی بر عقاید پیشین است، چراکه پیش از این تصور می‌شد نیترات موجود در سبزیجات و مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را زیاد می‌کند.

منبع: Sciencedaily

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها