درواقع پس از جویدن این سبزیجات، باکتریهای موجود در حفره دهانی، نیترات را به نیتریت تبدیل میکنند و در معده نیز این ماده در مواجهه با اسید معده به اکسید نیتریک تبدیل میشود که این ماده اثر حفاظتی در غشای معده ایجاد میکند. نتیجه این تحقیق، بطلانی بر عقاید پیشین است، چراکه پیش از این تصور میشد نیترات موجود در سبزیجات و مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را زیاد میکند.
منبع: Sciencedaily
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است