در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش بی.بی.سی ، جسد اروشی تالوار جمعه گذشته در خانهاش در نویدا، حومه مرفهنشین دهلی پیدا شد. او با والدینش، که هر دو از دندانپزشکان سرشناس دهلی هستند، زندگی میکرد.
این جنایت انعکاس گستردهای بین مردم و مطبوعات دهلی داشته است. پلیس ابتدا به مستخدم مرد نپالی این خانواده برای کشتن دختر شک داشت و با پخش تصاویر او از وی خواست خود را معرفی کند. اما کمی بعد معلوم شد که او نیز همزمان با دخترک کشته شده است.
نحوه قتل این دو نفر شباهت بسیاری داشت و پلیس گفت: آنان با دقت زیاد کشته شدهاند.
دکتر «راجش تالوار» پدر دختر مقتول ، پس از بازرسی شدید پلیس دستگیر شد. پلیس گفت دکتر راجش مظنون اصلی است و جزییات امر پس از تحقیقات تکمیلی اعلام خواهد شد.
این نخستین بار نیست که نام محله نویدا به علت جنایت بر سر زبان ها میافتد. حدود 2 سال پیش بیش از 30 نفر، که بسیاری از آنان کودک بودند ، کشته و اجزای بدنشان در پشتخانهای در نویدا پیدا شد که مردم پلیس را به علت کوتاهی در دستگیری قاتلان سرزنش کردند چون همه قربانیان ، فقیر بودند.
دهلی شهری خشونت زده و پرجنایت است و بسیاری از منتقدان معتقدند پلیس آن تجهیزات لازم را برای مقابله با این وضع ندارد.
مترجم: علی کسمایی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: