مشهـــد قطب گردشگری اسلامی می‌شود

دبیر کمیته گردشگری سلامت کشور گفت: دفاتر خدمات مسافرتی فعال در حوزه گردشگری سلامت، شناسایی و معرفی می شوند. به گزارش ایسنا، دکتر سعید صدری در نشست هماهنگی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی با اشاره به این که در خراسان رضوی 10 دفتر شناسایی شده‌اند، افزود: یک کارگاه آموزشی در موضوع توریسم درمانی نیز پیش‌بینی کرده ایم که به دفاتر حاضر در آن گواهینامه ویژه اعطا خواهیم کرد.
کد خبر: ۱۷۳۰۶۲

او با تاکید بر این که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اقدامات حمایتی خود ر ا بر روی دفاتر فعال و شناسایی شده متمرکز خواهد کرد، افزود: هر یک از دفاتر فوق ملزم هستند یک نیروی متخصص زدر زمینه بهداشت و درمان و ترجیحا پزشک را به خد مت گرفته و از وجود کارشناسان متخصص بهره گیرند.

وی در ادامه با اشاره به رایزنی صورت گرفته با وزارت امور خارجه برای صدور روادید درمان (ام – ویزا) خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری تورهای تخصصی سلامت، در مرحله نخست الگوی لازم برای این امور در تهران شکل گرفته است.

دکتر صدری با تاکید بر این که مشهد قطب گردشگری اسلامی خواهد شد، اظهار امیدواری کرد: دفاتر فعال در این زمینه باید بتوانند تورهای تخصصی سلامت را در سطح استان به خوبی اجرا نمایند.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها