نگاهی به فیلم های آخر هفته سیما

10 فیلم، 4 اثر هنری

در هفته جاری 10 فیلم سینمایی از شبکه‌های مختلف پخش می‌شوند که از این تعداد «همسرایان»، «داستان سرراست»، «روزی روزگاری در آمریکا» و «ماجرای سنت‌پیر» عناوین مهم‌ترین فیلم‌های سینمایی پایان هفته سیما را شامل می‌شوند. در میان چهار فیلم قابل توجه سیما در هفته جاری سه فیلم تکراری هستند و تنها سینمایی «همسرایان» به کارگردانی تریستوفر باراتر برای نخستین بار از شبکه اول پخش می‌شود.
کد خبر: ۱۷۱۵۹۴

این فیلم که یک کمدی موزیکال است در جشنواره‌های اسکار، گلدن کلوب ، جایزه فیلم اروپا بافتا و بانکوک جوایزی را دریافت کرده است. با این حال سینمایی «همسرایان» که محصول سال 2004 سه کشور فرانسه، سوییس و آلمان است در قالب سینما یک پخش نخواهد شد تا شاهد وقفه در پخش این برنامه برای سومین هفته متوالی باشیم.

به گزارش ایسنا، «داستان سرراست» به کارگردانی دیویدینچ باعنوان عجیب و تازه‌ی « آقای استریت»! جمعه به روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود. این فیلم با بازی گالاوی هتیز و سی سی اسپک تاکنون در هیچ کشوری با عنوان آقای استریت به نمایش در نیامده است. «داستان سرراست» دیوید لینچ که پیش از این چندین بار از تلویزیون پخش شده حادثه‌ای و بیوگرافی است که نامزد نخل طلایی و جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد بوده است. «داستان سرراست» در چند جشنواره دیگر از جمله گلدن گلوب هم جوایزی را دریافت کرده است.

«روزی روزگاری در آمریکا» را برنامه صدفیلم پخش می‌کند که پیش از این از تلویزیون به روی آنتن رفته است. این فیلم محصول سال 1984 آمریکا است و در آن رابرت دینرو، جیمز وودز و الیزابت مک گارن ایفای نقش کرده‌اند.

سینماپنج، «ماجرای سنت پیر» را جمعه ساعت 30 دقیقه بامداد تکرار می‌کند. این فیلم با بازی به یادماندنی جولیت بینوش و کارگردانی جون پاتریک لکانت به یکی از فیلم‌های به یادماندنی تاریخ فرانسه مبدل شده است.

 در روزهای پنج‌شنبه و جمعه این هفته سه تله فیلم ایرانی نیز از تلویزیون پخش می‌شوند.

«گامی در تاریکی» به کارگردانی آرش معیریان درباره زن جوانی است که حافظه خود را از دست می‌دهد و به مروز در طول زندگی با همسرش متوجه می‌شود علی‌رغم ادعای همسرش که آنها هرگز فرزندی نداشته‌اند دارای دختری هستند که از چشم او دور نگه داشته شده است. در تله فیلم گامی در تاریکی لادن طباطبایی وحمیدرضا پگاه ایفای نقش کرده‌اند و طباطبایی برای این بازی سیمرغ بلورین جشنواره آفاق فیلم را دریافت کرد.

«مدرسه‌ای برای دیگران» با فیلمنامه‌ای از حسینعلی فلاح لیالستانی و فرهاد طب نوری و به کارگردانی بهروز فرجی پنج‌شنبه از شبکه دو سیما پخش می‌شود. این فیلم درباره کارگردان جوانی است که به‌دنبال ساخت فیلمی است که محدودیت‌های روستاها را به نمایش بگذارد . قاسم جعفری تهیه‌کننده این فیلم است و مجید حاجی‌زاده و حسن اسدی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

« فسیل زنده» به نویسندگی جابرقاسمعلی و جواد ارشاد پنج‌شنبه ساعت 20و15 دقیقه از شبکه سه پخش می‌شود. این تله فیلم درباره قاچاق ماهیان خاویاری در مناطق شمال کشور است. فرامرز صدیقی و اسماعیل محرابی در فسیل زنده بازی داشته‌اند.

سینما چهار جمعه این هفته فیلمی از یک کارگردان ترک و جوان را به نمایش می‌گذارد.«طوبی» به کارگردانی یلماز اردوقان یک درام کمدی است که در سال 2004 ساخته شده است. اردوگان تاکنون سه فیلم ساخته و طوبی دومین فیلمش است که جایزه‌ای را از جشنواره‌های جهانی دریافت نکرده است.

شبکه سه سیما جمعه صبح سینمایی «اس پی ال» را تکرار می‌کند. این فیلم هنگ‌کنگی یک اکشن جنایی است و از جایزه فیلم هنگ‌کنگ عنوان بهترین فیلمبرداری یک فیلم اکشن را دریافت کرده است.

شبکه تهران آخر این هفته یک فیلم تلویزیونی خارجی به نام «سقوط» را به روی آنتن می‌برد. این درام معمایی در سال 1990 توسط فیلیپ ساویلی کارگردانی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها