چهره‌های دور

لاورنس فیشبرن‌

همبازی کوین اسپیسی در «21» سی‌ام جولای 1961 در ایالت جورجیای آمریکا به دنیا آمد. این بازیگر سیاهپوست بیش از هر چیز به خاطر ایفای نقش کاراکترهای بانفوذ، نظامی و مسوول رده بالای حکومتی شناخته شده است. شباهت زیادی به ساموئل ال‌جسن دارد و خیلی وقت‌ها با او اشتباه گرفته می‌شود.
کد خبر: ۱۶۸۲۹۵
 سابقه بازی در نمایش‌های تئاتری نیویورک را دارد. پس از جدایی والدینش در دوران کودکی همراه مادرش راهی منطقه بروکلین شد. اولین نمایش خود را در 10‌‌سالگی بازی کرد. نزدیکی به منهتن (منطقه روشنفکرانه تئاتری)‌ باعث شد تا خیلی زود در بین اهالی تئاتر تبدیل به چهره‌ای سرشناس شود. سال‌1973 بازیگر یک مجموعه کمدی تلویزیونی شد که نمایش آن تا مدت‌ها ادامه داشت. اولین فیلم خود «کارنبرد، ارل و من» را سال 1975 بازی کرد. در 14سالگی فرانسیس فورد کاپولا او را برای بازی در
«و اینک آخر زمان»(1979)‌ انتخاب کرد. او بعدها در فیلم‌های دیگر این کارگردان «ماهی پر جنب و جوش»(1983)‌، «کاتن کلاب»(1984)‌ و «باغ‌های سنگی»(1987)‌ هم بازی کرد.

در دهه هشتاد او همچنین توانست بازیگر محبوب چند مجموعه تلویزیونی شود. در دهه نود بازیگر نقش اول فیلم‌هایی مثل «بویزاند هود»(1991)‌ شد. با «ماتریکس»(1999)‌ تبدیل به چهره‌ای محبوب در بین تماشاگران سینما شد. جوایز تئاتری زیادی تا به امروز گرفته است و از فیلم‌های مطرح او می‌توان از کارهایی چون «ایونت هرایزن»(1997)‌، «هودلوم»(1998)‌، «ماتریکس2»‌(2003)‌، «رودمرموز»، «ماتریکس3»‌(2004)‌، «ماموریت غیرممکن» (2006)‌ و «چهار آدم فانتزی2»(2007)‌نام برد. وی فیلم‌های «شکنجه شده» و «روز خشم» را آماده نمایش دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها