کاپ شکلاتی‌

کد خبر: ۱۶۵۲۶۴

چگونگی تهیه: شکلات تیره را ذوب کرده و با یک برس بسیار کوچک به داخل کپسول شکلات می‌مالیم و در یخچال قرار می‌دهیم و این کار را 3 بار انجام می‌دهیم و سپس شکلات را از کپسول جدا کرده و داخل آن را با کرم پر می‌کنیم.

طرز تهیه کرم: زرده تخم‌مرغ را با پودرقند روی بخار آب قرار داده و هم می‌زنیم تا کمی ضخیم شود سپس می‌گذاریم تا سرد شود و بعد کره را که خوب هم زده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم و بعد شکلات ذوب شده و سرد شده و در آخر کار نسکافه حل شده در آب را می‌افزاییم و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در یخچال گذاشته تا فرم بگیرد. بعد کرم را داخل کیسه ریخته و با ماسوره شکوفه داخل کاپ‌ها را پر می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها