در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
چگونگی تهیه: شکلات تیره را ذوب کرده و با یک برس بسیار کوچک به داخل کپسول شکلات میمالیم و در یخچال قرار میدهیم و این کار را 3 بار انجام میدهیم و سپس شکلات را از کپسول جدا کرده و داخل آن را با کرم پر میکنیم.
طرز تهیه کرم: زرده تخممرغ را با پودرقند روی بخار آب قرار داده و هم میزنیم تا کمی ضخیم شود سپس میگذاریم تا سرد شود و بعد کره را که خوب هم زدهایم به آن اضافه میکنیم و بعد شکلات ذوب شده و سرد شده و در آخر کار نسکافه حل شده در آب را میافزاییم و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در یخچال گذاشته تا فرم بگیرد. بعد کرم را داخل کیسه ریخته و با ماسوره شکوفه داخل کاپها را پر میکنیم.
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد