باخت 40 میلیارد دلاری شرکت بویینگ

شکست شرکت امریکایی بویینگ در عقد قرارداد برای ساختن هواپیمای جدید دارای قدرت سوختگیری در حال پرواز برای ارتش امریکا باعث اعتراض اعضای کنگره امریکا شد.
کد خبر: ۱۶۲۲۹۸

به گزارش بی‌بی‌سی، قانونگذاران واشنگتن و کانزاس، که کارخانه‌های بزرگ بویینگ در آنجا دایر است، از این که اجرای قرارداد فوق به مجموعه‌ای از شرکت‌ها، از جمله شرکت ایرباس اروپا واگذار شده، ابراز نارضایتی کردند.

قسمت اعظم این هواپیماها در اروپا ساخته و در آلابامای امریکا مونتاژ خواهند شد. بویینگ اعلام کرده است منتظر توضیح ارتش امریکا است تا در مورد شکایت از آن تصمیم بگیرد. هواپیمای جدید که ارتش امریکا به آن Kc45A نام داده بر مبنای ایرباس A330 با مشارکت شرکت دفاعی نورث‌روپ گرومن امریکا ساخته خواهد شد. کار آن سوختگیری بیشتر هواپیماهای جنگی امریکا خواهد بود و ارزش آن حدود 40 میلیارد دلار طی 15 سال است.

بی‌بی‌سی می‌گوید این ضربه‌ای عظیم به بویینگ است. امریکا حدود دوسوم چنین هواپیماهایی را دارد و یک مقام برجسته بویینگ اخیرا گفته بود اگر بویینگ در این معامله شکست بخورد برای سال‌ها از صنعت سوختگیری هوایی خارج خواهد شد.
 
  

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها