گزارش‌

دزدان حرفه‌ای خودرو

پلیس استان سیستان و بلوچستان اعضای یک باند بزرگ سرقت‌های زنجیره‌ای خودرو را شناسایی و دستگیر کرد. به گزارش خبرنگار ما، پرونده این باند سرقت‌های زنجیره‌ای اوایل سال گذشته تشکیل شد، زمانی که چند تن از ساکنان استان سیستان و بلوچستان شکایت‌نامه‌ای به پلیس دادند که نشان می‌داد ماشینشان به سرقت رفته است.
کد خبر: ۱۶۲۱۹۲

مطابق شکایتی که یکی از این شهروندان به پلیس ارائه داد، مشخص شد، ماشینش از مقابل یک مغازه به سرقت رفته است.

وی به پلیس گفت: برای انجام کاری دقایقی ماشینم را کنار خیابان پارک کردم و وارد مغازه‌ای شدم. کارم که تمام شد برگشتم، اما ماشینم نبود.

چون چند دقیقه بیشتر کار نداشتم وسایلم را از داخل ماشین خارج نکردم و مرد سارق تمام مدارک و پول‌هایی که داخل ماشینم بود را هم به سرقت برده است.

چند روز بعد مردی دیگر به پلیس مراجعه کرد و در شکایتی مشابه اعلام کرد سارق یا سارقان ماشین او را از مقابل محل کارش دزدیده‌اند. این مرد گفت: وقتی می‌خواستم به محل کارم بروم حتی دزدگیر ماشین را هم وصل کردم، اما هیچ صدایی از آن نشنیدم و وقتی می‌خواستم به خانه برگردم متوجه شدم ماشینم به سرقت رفته است.

ارائه شکایات مشابه نشان داد، سرقت این ماشین‌ها توسط یک باند صورت می‌گیرد، چراکه در همه این سرقت‌ها تقریبا از یک شیوه استفاده می‌شود و با توجه به این که سرقت‌ها در اماکن شلوغ اتفاق می‌افتد، بنابراین سارقان به کمین می‌نشینند و پس از این که مطمئن می‌شوند صاحب ماشین متوجه نمی‌شود، ماشینش را به سرقت می‌برند. بنابراین تمامی این پرونده در قالب پرونده سرقت‌های سریالی در اختیار افسران زبده مبارزه با سرقت قرار گرفت.

در حالی که رسیدگی به این پرونده به صورت ویژه آغاز شده بود، پلیس متوجه شد سرقت‌های مشابه دیگری نیز در استان‌های همجوار اتفاق افتاده است. به این ترتیب ظن پلیس نسبت به این که سرقت‌های مشابه در استان‌های همجوار نیز کار همین باند باشد برانگیخته و به صورت گسترده‌تری عملیات شناسایی آغاز شد. ماموران پلیس چند ماه بعد از بازگشایی این پرونده، به یک ماشین پیکان که شماره پلاک آن ساعاتی قبل به عنوان سرقتی اعلام شده بود، ظنین شدند و به مرد راننده دستور ایست دادند. سرانجام در یک تعقیب و گریز، پلیس موفق شد مرد راننده را متوقف کند و پس از توقیف ماشین، این مرد برای تحقیقات بیشتر به اداره آگاهی انتقال داده شد.

راننده جوان که سهیل نام دارد، در تحقیقات فنی پلیسی لب به اعتراف گشود و گفت: من با باندی کار می‌کنم که ماشین سرقت می‌کنند و می‌فروشند، البته من نقش عمده‌ای در این باند ندارم و فقط عضو کوچکی از آنها هستم. مسوولیت هدایت را شخصی به نام امیر بر عهده دارد، او از سارقان حرفه‌ای است و به دیگر اعضای باند می‌آموزد که چه کنند.

پس از اعترافات مرد جوان و با راهنمایی او، پلیس موفق شد امیر و سایر اعضای باند را شناسایی و در یک عملیات گسترده آنها را دستگیر کند.
با انتقال متهمان به اداره آگاهی، پلیس مخفیگاه آنها را مورد بازرسی قرار داد و تعداد زیادی، گوشی تلفن همراه، کیف و مدارک که از داخل ماشین‌های سرقتی به دست آمده بود، پیدا کرد.

در حال حاضر تحقیقات پلیس برای مشخص شدن تعداد ماشین‌‌های سرقتی توسط این باند آغاز شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها