آن سال‌ها

قتل به خاطر 6 ریال

گروس «لنگ» 6 ریال از نرگس که پیرزن سالخورده‌ای بود طلب داشت. پیش او رفت و از نرگس مطالبه طلب خود را نمود و مشاجره‌ای بین آنها واقع شد، سیدابراهیم به طرفداری از لنگ برخاست و دامنه نزاع توسعه یافت.
کد خبر: ۱۵۹۷۲۶

محمد و یدالله به دستور شکرالله کدخدای قریه «نیکی‌کند»‌ برای خاتمه دادن به نزاع سررسیدند ولی کار به جایی کشید که میان آنها هم زد و خورد شد و سید ابراهیم با یک ضربه بیل و چوب دستی که به مغزش وارد شد به قتل رسید.

بلافاصله رئیس دادگاه و رئیس ژاندارمی در محل وقوع قتل حاضر شده و پس از رسیدگی به جریان امر 10 نفر را که در این نزاع دست داشته‌اند دستگیر می‌نمایند. قضیه تحت بررسی است.

اطلاعات -‌ ‌16 بهمن 1332

جوان ناشنوا با قطار تصادف کرد

موقعی که یکی از ماموران راه‌آهن بین ایستگاه‌های ری  بهرام را با سه چرخه‌های پایی مخصوص راه‌آهن می‌پیمود، در کیلومتر 15 مشاهده کرد که جوانی غرق در خون در کنار خاکریز راه‌آهن افتاده است، بلافاصله موضوع را به ایستگاه تهران اطلاع می‌دهد.

از آنجا نیز بلافاصله بازرس دادسرا و پزشک قانونی به محل حادثه رفتند و از جسد معاینه به عمل آوردند، در بازرسی که به عمل آمد معلوم شد، اسم اولالی فرزند بخش‌الله است که از گوش کر و از زبان لال بوده است و صبح امروز از روستای بهرام برای گردش بیرون آمده و از قرار معلوم روی ریل‌های راه‌آهن راه می‌رفته و متوجه رسیدن قطار نشده، در نتیجه با قطار تصادف و درگذشت. جواز دفن بنام او صادر و جنازه به خاک سپرده شد.

خواندنی‌ها  ‌15 بهمن 1332

دانش‌آموزی باضربه کارد مجروح شد

ساوه  ‌شب 21 رمضان در مسجد میدان، جمعیت زیادی برای انجام سوگواری شرکت کرده بودند. ناگهان در گوشه‌ای از مسجد بین چند نفر نزاعی رخ داد که دامنه آن به خارج مسجد توسعه یافت و درنتیجه دانش‌آموزی چند ضربه چاقو خورد.

فورا ماموران شهربانی دخالت کرده و چند نفر را دستگیر کرده و مجروح را هم به بیمارستان اعزام داشته و تحت درمان قرار دادند. قرار است نزاع‌کنندگان را پس از تکمیل پرونده تسلیم دادگاه نمایند.

اطلاعات ‌-  17 بهمن 1332

قاتلا‌ن دستگیر شدند

در باشگاه هنر واقع در لاله زارنو شخصی بنام محمود با چاقو به قتل رسید و قاتلین او فرار کردند. در اثر اقدامات اداره آگاهی قاتلین مزبور که جعفر قصاب و اکبر نجار می‌باشند در یکی از مشروب فروشی‌های خیابان دروازه دولت دستگیر شدند و به دادسرا تحویل گردیدند.

پرونده مزبور به شعبه اول دادگاه فرستاده شد و محاکمه آنان شروع خواهد گردید.

اطلاعات - ‌ 13 بهمن  1332

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها