اخراج شهردار چینی

دولت چین شهردار شهری را که به علت انفجار معدن زغال سنگی در آن 105 نفر کشته شدند ، برکنار کرد.
کد خبر: ۱۵۶۹۶۴

به گزارش اسوشیتدپرس به نقل از رسانه های دولتی چین "لی تیانتای" شهردار شهر لینفن در شمال استان شانسی، از حزب کمونیست چین اخراج و از مقام شهرداری برکنار شد.
علت این مجازات، کوتاهی در نظارت بر ایمنی معدن فوق بود. حوادث در معادن چین هر سال جان هزاران نفر را می گیرد.
حادثه 5 دسامبر در معدن شهر لینفن دومین رویداد مرگبار سال جاری در معادن چین بود. در ماه اوت سیل در معدنی در شرق چین 172 نفر را کشت.
در حادثه لینفن، مدیران معدن دادن خبر انفجار به مسوولان را 5 ساعت به تاخیر انداختند و سعی کردند خودشان کارگران را نجات دهند.
شین هوا، خبرگزاری رسمی چین گزارش داد هنگام انفجار بیش از 128 کارگر داخل معدن مشغول کار بودند در حالی که حداکثر کارگر مجاز 60 نفر است که به دلیل نیاز شدید چین به سوخت و گرانی قیمت زغال سنگ که سود کلانی در چین تشنه سوخت به بار می آورد، به این مقررات توجه نمی شود.
صنعت معدن زغال سنگ چین مرگبارترین در جهان است و سال گذشته 4 هزار و 750 معدنچی در آتش سوزی، انفجار و سیل در معادن کشته شدند.
پلیس، مالک معدن لینفن و 35 نفر دیگر را در رابطه با این حادثه دستگیر کرد.

جام جم آنلاین
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها