به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، منصور انصاری گفت: شعبه پنجم بدوی به پرونده تقلب در ساخت و فروش کابینت به میزان 443 میلیون و هفده هزار ریال که با شکایت شاکی خصوصی مطرح شده بود را رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک معتبر تخلف انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و 430 میلیون ریال جزای نقدی 10 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.
انصاری گفت: شعبه همچنین به پرداخت خسارت 443 میلیون و هفده هزار ریال در حق شاکی خصوصی به محکومیت اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و 873 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته انصاری، بازرسان واحد بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت استان یزد پس از گرفتن شکایت شاکی خصوصی گزارش تخلف را تهیه و برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
تهیهکننده برنامه شبکه نسیم از دغدغههای تولید برنامهاش گفت:
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با جامجم آنلاین:
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد