به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،در پیام مشترک آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولیفقیه در مازندران و مهدی یونسی استاندار استان، از حضور پرشور و مشارکت مردم مازندران در آیینهای سوگواری، بزرگداشت، تشییع و بدرقه رهبر شهید و نیز فعالیتهای گسترده مردمی در خدمترسانی به عزاداران و زائران تقدیر شد.
در این پیام، حضور مردم استان در مراسمهای مختلف، جلوهای از همبستگی اجتماعی، پایبندی به ارزشهای دینی و مشارکت مردمی توصیف شده و آمده است که مردم مازندران همگام با سایر نقاط کشور، در آیینهای برگزارشده در شهرهای مختلف و نیز مراسمهای سوگواری در شهرها و روستاهای استان مشارکتی گسترده داشتند.
در بخش دیگری از این پیام، از فعالیت موکبهای مردمی «طریقالرضا» نیز قدردانی شده و با اشاره به برپایی بیش از ۳۰۰ موکب در مسیرهای اعزام و محلهای استقرار زائران در مازندران، تهران و مشهد، این اقدامات نمادی از فرهنگ خدمترسانی، مشارکت اجتماعی و روحیه ایثار عنوان شده است.
نماینده ولیفقیه در مازندران و استاندار استان در پایان، از همه مردم، خادمان موکبها، برگزارکنندگان مراسم و تمامی دستاندرکاران این آیینها بهدلیل مشارکت و همراهی در برگزاری مراسمها و خدمترسانی به عزاداران قدردانی کردند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد