آرسنال – اتلتیکومادرید؛ با یک رویای مشترک

جویندگان طلا

۱۰۰ سال بعد از اکران فیلم صامت جویندگان طلای چارلی چاپلین، شاید تیتر جویندگان طلا، بهترین عنوان برای تقابل امشب آرسنال و اتلتیکو‌مادرید باشد. ۱۳ قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، ۱۴ قهرمانی در جام حذفی، ۲ قهرمانی در جام اتحادیه، ۱۷ قهرمانی در جام خیریه انگلیس، قهرمانی در جام صدمین سال لیگ فوتبال، یک قهرمانی در جام نمایشگاه‌های بین شهری و البته یک قهرمانی در جام برندگان جام اروپا همه جام‌های کلکسیون افتخارات ۱۳۹ ساله آرسنال هستند.
۱۰۰ سال بعد از اکران فیلم صامت جویندگان طلای چارلی چاپلین، شاید تیتر جویندگان طلا، بهترین عنوان برای تقابل امشب آرسنال و اتلتیکو‌مادرید باشد. ۱۳ قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، ۱۴ قهرمانی در جام حذفی، ۲ قهرمانی در جام اتحادیه، ۱۷ قهرمانی در جام خیریه انگلیس، قهرمانی در جام صدمین سال لیگ فوتبال، یک قهرمانی در جام نمایشگاه‌های بین شهری و البته یک قهرمانی در جام برندگان جام اروپا همه جام‌های کلکسیون افتخارات ۱۳۹ ساله آرسنال هستند.
کد خبر: ۱۵۵۰۹۷۷
نویسنده رضا ‌پورعالی - گروه ورزش
 
در آن‌سو باشگاه اتلتیکو مادرید در تاریخچه ۱۲۳ ساله خود ۱۱ قهرمانی در لالیگا، یک قهرمانی در لالیگای ۲، ۱۰ قهرمانی در جام حذفی، ۲ قهرمانی در سوپرکاپ، ۳ قهرمانی در جام یوفا، یک قهرمانی در جام برندگان اروپا، ۳ قهرمانی در سوپرکاپ اروپا و ۸ قهرمانی در سایر تورنمنت‌ها دارد. در واقع این دو باشگاه از ۱۸۸۶ (زمان تاسیس باشگاه آرسنال) تاکنون برنده ۸۸ جام مختلف شده‌اند بی آن‌که دستشان به جام لیگ قهرمانان اروپا رسیده باشد! 
فرصتی که امسال برای هر دو به یک میزان مهیاست و به هر دو به یک میزان نزدیک. فقط کافیست با عبور از بازی نیمه نهایی امشب، آماده فینال بوداپست شوند. 
با پایان مرحله گروهی این فصل لیگ قهرمانان آرسنال با ۸ برد از ۸ بازی صدرنشین بود و اتلتیکو مادرید با ۴ برد و یک تساوی در رده چهاردهم و حالا تکلیف نخستین فینالیست فصل ۲۶-۲۰۲۵ را از دل تقابل برگشت این دو تیم مشخص می‌شود. آیا این آرسنال است که بعد از ۲۰ سال رنگ فینال را می‌بیند یا اتلتیکو بعد از ۱۰ سال انتظار، هیجان فینال لیگ قهرمانان را در دل هوادارانش زنده می‌کند؟
آمارهای بازی رفت دو تیم که به تساوی یک بر یک انجامید، ممکن است ذهن را به سمت یک بازی گره‌خورده یا بیش از حد محافظه‌کارانه سوق دهد. دیداری پر از رفت و برگشت‌های پیاپی، با کمترین دقت در تمام‌کنندگی، با فقط ۶ ضربه در چارچوب و البته دو گل از روی نقطه پنالتی. اما داستان بازی امشب می‌تواند کاملا متفاوت از بازی رفت باشد به ویژه برای آرسنال میزبان. توپچی‌ها در این فصل لیگ قهرمانان اروپا به ندرت اشتباه کرده‌اند. آنها هر هشت بازی گروهی را برده‌اند و در دو دور حذفی هم در بازی‌های خارج از خانه قوی بوده‌اند و سپس کار را در ورزشگاه امارات تمام کرده‌اند. این همان نکته‌ای است که درصد شانس صعود آرسنال به فینال را بالاتر از اتلتیکو قرار می‌دهد.
آرسنال و اتلتیکومادرید در حالی امشب در دور برگشت از مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می‌روند که طبق اعلام اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، قضاوت این بازی به دانیل زیبرت از آلمان سپرده شده است.

سیمئونه: آماده نبرد امارات هستیم
دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید هم پس از پیروزی روحیه بخش ابتدای هفته مقابل والنسیا، با تمجید از بازیکنان جوان و باتجربه تیمش، از آمادگی کامل روخی‌بلانکو برای نبرد بزرگ در ورزشگاه امارات می‌گوید: ما می‌خواهیم ببریم، اما همیشه این اتفاق نمی‌افتد. با این حال فقط به بازی سه‌شنبه فکر می‌کنیم تا با کمترین اشتباه و بیشترین تمرکز، یک فینال بزرگ اروپایی را به هواداران هدیه کنیم.

آرتتا: انرژی بالایی داریم
میکل آرتتا که تیمش با پیروزی ۳ بر صفر مقابل فولام در ابتدای هفته، حالا ۶ امتیاز از سیتی فاصله گرفته، معتقد است تیمش با انرژی حاصل از بازی مقابل فولام، می‌تواند اتلتیکومادرید را شکست دهد. سرمربی آرسنال می‌گوید: این مسابقه انرژی زیادی برای بازی بعدی به ما می‌دهد و به نظرم می‌توانیم با این انرژی در بازی بعد هم موفق شویم. حالا یک بازی فوق‌العاده پیش‌رو داریم و تلاش می‌کنیم آن را هم به نفع خودمان رقم بزنیم.

فلش بک
آخرین بار که اتلتیکو مادرید، نیمه نهایی لیگ قهرمانان راپشت سرگذاشت و به فینال رسید،درست۱۰سال پیش بود.آن زمان قانون گل زده در خانه حریف اعمال می‌شد و اتلتیکو بعد ازپیروزی یک بر صفر مقابل بایرن در بازی رفت، بازی برگشت را ۲ بر یک باخت اما به خاطر همان یک گلی که در آلیانس آره‌نا زده بود مسافر فینال سن‌سیرو شد در آستانه رسیدن به جام قهرمانی، در ضربات پنالتی به رئال مادرید باخت تا برای سومین بار عنوان نایب قهرمانی اروپا را به دست آورد. دو فینال قبلی آنها در سال‌های ۱۹۷۴ و ۲۰۱۴ بود که اولی رابه بایرن مونیخ باختند و دومی را به رئال مادرید.اما داستان برای آرسنال کمی متفاوت‌تر است. آنها فقط یک بار از نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا گذر کرده‌اند که آنهم برمی‌گردد به ۲۰ سال پیش. به سال ۲۰۰۶، زمانی که تیری هانری کاپیتان توپچی‌ها بود. جالب آنکه آرسنال آن فصل هم با پیروزی مقابل یک تیم اسپانیایی به فینال رسید و البته جام قهرمانی را هم تقدیم یک اسپانیایی دیگر کرد. آرسنالی‌ها بازی نفسگیر با ویارئال در نیمه نهایی فصل ۰۶-۲۰۰۵ را خوب به خاطر دارند. برد یک بر صفر در هایبوری با گل کولو توره و تساوی بدون گل در ال ماریگال و صعود به فینال. همان فینال ناامید کننده‌ که آرسنالی‌ها تا دقیقه ۷۵ خود را فاتح جام می‌دانستند اما برتری یک بر صفر مقابل بارسلونا را در کمتر از ۵ دقیقه با گل‌های اتوئو و بلتی از دست دادند و با اشک از ورزشگاه استاد ده‌فرانس خارج شدند. حالا شاید زمان ساختن خاطرات شیرین باشد، یا برای آرسنال یا برای اتلتیکو.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها