به گزارش جام جم آنلاین همدان، هاشم اسکندریان اظهار داشت: در طرح نوروزی امسال، از ۲۵ اسفند تا ۱۲ فروردین، مجموعاً ۶۵۸۳ مسافر با استفاده از ناوگان حملونقل عمومی (اتوبوس، مینیبوس و سواری) در قالب ۵۶۳ سفر از مبدأ ملایر به سراسر کشور جابجا شدهاند.
وی افزود: ۱۲ باب مجتمع خدماتی و رفاهی و ۴ باب راهدارخانه به صورت مستمر آماده ارائه خدمات به مسافران هستند و این مراکز نقش مؤثری در کاهش تصادفات جادهای ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان دارند.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان ملایر تصریح کرد: تعداد ۴۳۸ فقره معاینه فنی برای خودروهای سنگین صادر شده است و مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین با دو ساعت افزایش، از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب فعال بوده تا به رانندگان خدماترسانی کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه راهداری اقداماتی نظیر تعمیر و نگهداری ۲ کیلومتر حفاظ میانی و کناری، راهاندازی مجدد ۲۲۰ پایه روشنایی، اصلاح و ایمنسازی ۶ تقاطع روستایی، خطکشی راهها، نصب بیش از ۳۴۰۰ علائم اخطاری و راهنمای سفر، لکهگیری و شانهسازی راهها، و پاکسازی بیش از ۲۰ کیلومتر از حاشیه نیوجرسیها انجام شده است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد