دکتر پزشکیان در مراسم بدرقه سفرای ایران در لبنان و الجزایر:

سیاست قطعی ایران توسعه متوازن و هدفمند مناسبات با کشورهای دوست و همسو است/ سطح روابط سیاسی باید به همکاری‌های اقتصادی تعمیم یابد

رئیس جمهور با اشاره به عدم تناسب میان روابط سیاسی و حجم همکاری‌های اقتصادی، نقش سفارتخانه‌ها در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی، تسهیل مبادلات تجاری و فعال‌سازی ظرفیت‌های همکاری را برجسته دانست.
رئیس جمهور با اشاره به عدم تناسب میان روابط سیاسی و حجم همکاری‌های اقتصادی، نقش سفارتخانه‌ها در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی، تسهیل مبادلات تجاری و فعال‌سازی ظرفیت‌های همکاری را برجسته دانست.
کد خبر: ۱۵۴۴۳۰۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پاگاه اطلاع رسانی دولت، آیین بدرقه سفرای جمهوری اسلامی ایران در لبنان و الجزایر بعدازظهر امروز سه‌شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴، با حضور دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد.

رئیس‌جمهور در این مراسم با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح روابط با کشور‌های محل مأموریت، تصریح کرد: سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران توسعه متوازن و هدفمند مناسبات با کشور‌های دوست و همسو است و سفرای کشور باید با نگاهی جامع، زمینه تعمیق روابط در تمامی حوزه‌ها را فراهم آورند.

دکتر پزشکیان با اشاره به سطح مطلوب روابط سیاسی جمهوری اسلامی ایران با بسیاری از کشورها، اظهار داشت: در بعد سیاسی، تعاملات و رایزنی‌های مستمر و سازنده‌ای برقرار است، اما لازم است این سطح از روابط به حوزه‌های اقتصادی، تجاری و فناورانه نیز تسری یابد تا منافع ملموس و پایدار آن برای ملت‌ها محقق شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از ضعف‌های موجود، عدم تناسب میان سطح روابط سیاسی و حجم همکاری‌های اقتصادی است، خاطرنشان کرد: سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران افزون بر مأموریت‌های سیاسی، مسئولیت مهمی در پیشبرد دیپلماسی اقتصادی، تسهیل مبادلات تجاری، شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، فعال‌سازی ظرفیت‌های ترانزیتی و تقویت همکاری‌های علمی و فناورانه دارند. سطح خوب روابط سیاسی باید به همکاری‌های اقتصادی تعمیم یابد تا پیوند‌های دوجانبه بر پایه منافع مشترک و پایدار ملت‌ها تحکیم شود.

دکتر پزشکیان با تأکید بر اولویت توسعه روابط با کشور‌های دوست و همسو، افزود: هرچه تعاملات با کشور‌های منطقه و جهان اسلام تعمیق یابد، منافع مشترک تقویت و زمینه برای شکل‌گیری منطقه‌ای باثبات‌تر، امن‌تر و برخوردار از همکاری‌های اقتصادی گسترده‌تر فراهم خواهد شد. تقویت همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه، علاوه بر تأمین منافع ملی، به ارتقای همگرایی منطقه‌ای نیز کمک خواهد کرد.

رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه لبنان و الجزایر در حوزه‌های اقتصادی، انرژی، تجارت، همکاری‌های فرهنگی و علمی، بر ضرورت شناسایی دقیق فرصت‌ها و تدوین نقشه راه عملیاتی برای توسعه روابط تأکید کرد و خواستار تحرک بیشتر، ابتکار و پیگیری مستمر از سوی سفارتخانه‌های کشور شد.

در این مراسم، آقایان محمدرضا رئوف شیبانی و ناصر کنعانی سفرای جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان و الجزایر نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت روابط دوجانبه، ظرفیت‌های موجود و اولویت‌های مأموریت خود، بر عزم جدی برای بهره‌گیری از تمامی امکانات و فرصت‌های پیش‌رو به‌منظور ارتقای سطح همکاری‌ها تأکید کردند و توسعه روابط اقتصادی در کنار تحکیم مناسبات سیاسی را از مهم‌ترین محور‌های برنامه کاری خود برشمردند.

newsQrCode
برچسب ها: پزشکیان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها