ورود دوباره بازرسی کل به بندرانزلی

تشکیل کارگروه ویژه برای تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام بندرانزلی

بازرس کل استان گیلان و تیم نظارتی امروز وارد بندرانزلی شدند و چند پروژه حیاتی و نیمه‌تمام این شهر را بررسی کرده و برای برخی از موضوعات حساس از جمله تعیین مکان آرامستان و وضعیت خیابان سپه، ضرب‌الاجل دو هفته‌ای تعیین کردند.
کد خبر: ۱۵۲۷۷۴۹

با پیگیری درخواست‌های مردمی، بازرس کل استان گیلان به همراه معاون نظارت و بازرسی و گروهی از سربازرسان امروز با حضور در بندرانزلی، از چند پروژه عمرانی مهم و نیمه‌تمام این شهر بازدید کردند.

در نشست بررسی مشکلات که به ریاست احمد آقایی، بازرس کل استان، در فرمانداری انزلی برگزار شد، وی شاکله اصلی توسعه این شهر را بر سه محور «تالاب»، «ورزش» و «گردشگری» دانست و تأکید کرد: «اگر جلساتی که برای رفع مشکلات این شهرستان برگزار می‌کنیم به نتیجه نرسد، چیزی از بندرانزلی باقی نخواهد ماند.»

وی با اشاره به ضرورت اولویت‌بندی چالش‌های شهری، موضوع تعیین مکان جدید برای آرامستان را «مسئله‌ای فوری و حیاتی» عنوان کرد و گفت: «آرامستان فعلی در آستانه تکمیل ظرفیت است و بدون همراهی و هم‌صدایی تمامی مسئولان شهرستان، تعیین مکان جدید امکان‌پذیر نخواهد بود.»

آقایی افزود: «دستگاه‌های متولی موظفند ظرف دو هفته، با برگزاری جلسات تخصصی و رعایت قوانین و ضوابط، عرصه مناسبی برای احداث آرامستان مشخص و به مدیریت شهری تحویل دهند.»

بازرس کل استان در بخش دیگری از سخنانش به دغدغه مردم درباره خیابان سپه اشاره کرد و گفت: «پس از طراحی جدید، دو دیدگاه متفاوت در این خیابان شکل گرفته؛ گروهی خواهان بسته‌بودن مسیر و گروهی موافق تردد وسایل نقلیه هستند.»

او با تأکید بر نقش نظارتی بازرسی کل استان در پروژه‌های عمرانی اظهار کرد: «در هر طرحی باید پیوست‌های محیط زیستی، فرهنگی و اجتماعی لحاظ شود تا پس از اجرا، شهروندان با مشکل مواجه نشوند.»

به گفته آقایی، برای بررسی و تصمیم‌گیری درباره وضعیت خیابان سپه مقرر شد کارگروهی با حضور دادستان، فرماندار، امام جمعه، شهردار و مدیران مرتبط تشکیل و ظرف دو هفته راهکارهای اجرایی ارائه شود.

بازرس کل استان همچنین به لایروبی زیر پل ولایت اشاره کرد و گفت: «بازرسی کل برای تسریع در این عملیات ورود داشت و اکنون مصالح دپو شده با مدیریت فرماندار و با توجه به اولویت‌های زیرساختی جمع‌آوری و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.»

او در پایان تأکید کرد: «ظرف دو هفته آینده جلسه دیگری با حضور همین اعضا در انزلی برگزار می‌شود تا نتایج مصوبات امروز مشخص شود.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها