سومین گردهمایی مدیران اراضی کشور برگزار شد

تأکید بر هوشمندسازی، جلوگیری از تغییر کاربری و تجمیع ۳۲ هزار هکتار اراضی

سومین گردهمایی آموزشی مدیران امور اراضی نمایندگان حاکم شرع سراسر کشور با حضور مسئولان کشوری و استانی در یزد برگزار شد.
کد خبر: ۱۵۲۵۱۱۴

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد -رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد با اشاره به اهمیت منابع آبی و خاکی در اسلام اعلام کرد: "بر اساس شرع مقدس، دانش بشری و تحقیقات علمی، ۷۰ درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و این نشان‌دهنده اهمیت خاک در حیات انسان است.

حجةالاسلام موسوی، نماینده حاکم شرع از تجمیع ۳۲ هزار هکتار اراضی در کشور خبر داد و گفت: به ۳۲ هزار هکتار تجمیع اراضی رسیده‌ایم و تمامی فعالیت‌های سازمان امور اراضی هوشمندسازی شده است.

آیت‌الله سیدحسن ربانی، نماینده ولی فقیه بر لزوم جبران عقب‌ماندگی‌های اراضی تأکید کرد و خطاب به حضار گفت: "شما حافظان اراضی هستید و نباید ناامید شوید."

سیاست‌های کلان و دستورکارهای جدید:

داور نامدار رئیس سازمان امور اراضی در ادامه با اشاره به محدودیت منابع اراضی اعلام کرد: مهمترین رسالت سازمان، نظارت بر واگذاری زمین‌های کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز است.

وی افزود: همکاران موظفند پرونده پلاک‌های تغییر کاربری یافته تا شهریور ۱۴۰۴ را ساماندهی کنند.

لازم به ذکر است این گردهمایی با تأکید بر آموزش، تقویت نظارت‌های حاکمیتی، هوشمندسازی و حفظ اراضی کشاورزی به کار خود ادامه میدهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها