به گزارش جام جم آنلاین، مراسم انتخاب برترینهای سال فوتبال آسیا AFC Awaeds فردا در ریاض برگزار میشود تا از بهترینهای قاره کهن در سال ۲۰۲۵ رونمایی شود.
مهدی طارمی، مهاجم ملیپوش کشورمان در بخش بهترین لژیونر سال آسیا در بین سه نفر نهایی قرار گرفته است. طارمی از باشگاه المپیاکو و ایران، تاکفوسا کوبو از رئال سوسیهداد و ژاپن و لیکانگاین از پاریسنژرمن و تیم ملی کرهجنوبی سه گزینه نهایی انتخاب برترینهای لژیونر سال آسیا هستند.
باشگاه المپیاکوس عصر امروز با انتشار پستی در صفحه این تیم در اینستاگرام از طارمی حمایت کرد. در این پست آمده است:طارمی جزو سه نامزد جایزه «بهترین بازیکن سال» است! مهدی، موفق باشی!

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است