بهره‌برداری از ۴۰ هزار هکتار شبکه آبیاری
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل؛

بهره‌برداری از ۴۰ هزار هکتار شبکه آبیاری

رییس اداره میراث‌فرهنگی گچساران؛

۶۵۵ میلیارد ریال برای طرح گردشگری

صادق ماندنی‌زاده، رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران گفت: هم‌اینک پنج طرح گردشگری با سرمایه‌گذاری ۶۵۵ میلیارد ریال در مناطق مختلف این شهرستان در حال اجراست.
صادق ماندنی‌زاده، رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران گفت: هم‌اینک پنج طرح گردشگری با سرمایه‌گذاری ۶۵۵ میلیارد ریال در مناطق مختلف این شهرستان در حال اجراست.
کد خبر: ۱۵۰۶۳۰۲

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،صادق ماندنی‌زاده روز یکشنبه افزود: این طرح‌ها شامل اردوگاه‌های تفریحی و رفاهی، مجتمع خدمات تفریحی و رفاهی و واحد‌های پذیرایی بین راهی است که در مناطق روستایی و شهری گچساران در حال اجراست.

وی تصریح کرد:هم‌اکنون مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری بین راهی شکوهی در زمینی به مساحت چهار هزار و ۱۰۰ متر با پیشرفت ۸۵درصدی در حال ساخت است.

ماندنی‌زاده یادآور شد: این طرح با اعتباری بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال در دست ساخت است که تاکنون ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی از سوی این اداره به سرمایه‌گذار پرداخت شده است.

وی افزود: طرح مجتمع تقریحی گردشگری خلیج فارس با اعتبار ۸۵ میلیارد ریال با اشتغالزایی ۱۲ نفر در حال اجراست.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران با بیان اینکه مساحت این طرح گردشگری بیش از ۲ هزار مترمربع است گفت: تاکنون به این طرح گردشگری ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت شده و طرح خدمات بین راهی خانعلی‌پور لیشتر با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد و در زمینی به مساحت دو هکتار با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال در حال ساخت است.

ماندنی‌زاده میزان اشتغالزایی این طرح را ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: تاکنون ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به این طرح گردشگری پرداخت شده است.

وی گفت: مرکز سرگرمی و تفریحی یوسفی با اعتباری بیش از ۶۰ میلیارد ریال و با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد در حال ساخت است.

ماندنی‌زاده با بیان اینکه این طرح در زمینی به مساحت ۹ هزار متر مربع در دست ساخت است افزود: برای این طرح گردشگری ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گچساران گفت: ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان در سال مالی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ در نظر گرفته شد که از این میزان اعتبارات تاکنون بیش از ۶۰ درصد تخصیص داده شده است.

وی ادامه داد: این میزان اعتبار برای تکمیل زیر ساخت‌های مورد نیاز گردشگری، توسعه و ترویج صنایع دستی، معرفی مرمت و حفاظت میراث فرهنگی، کمک‌های فنی اعتباری، معرفی جاذبه‌های گردشگری و تعمیر تجهیز و مقاوم‌سازی هزینه شده است.

ماندنی‌زاده اظهار داشت: این اعتبارات برای ایجاد اردوگاه قلات گناوه، ایحاد بازارچه صنایع دستی و ساماندهی مرکز اطلاع رسانی گردشگری هزینه خواهد شد.

حرم بی‌بی حکیمه (س)، بارگاه امامزاده جعفر (ع)، باغ فردوس، دشتک دیل، قلات گناوه، سد کوثر، آبشار رودبال، آبشار هرجون و روستای موگ، کوشک گودنگون و مارین از مهمترین طرح‌های گردشگری در شهرستان گچساران می‌باشد که همه ساله میزبان هزاران نفر مسافر است.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها