فصلی جدید در فعالیت پتروفرهنگ آغاز شد

کد خبر: ۱۵۰۳۱۴۵

جواد زارع پور برای نخستین بار در تاریخ پتروفرهنگ قرارداد توسعه میادین بالادستی را با شرکت ملی نفت و دو شرکت دیگر امضا کرد

شرکت ملی نفت، هلدینگ پتروفرهنگ، گروه باختر  و انرژی گستر هانا، قرارداد طرح توسعه میدان‌های گازی گردان و پازن را امضا کردند تا پس از ۱۷ سال برای نخستین بار پتروفرهنگ به حوزه بالادست صنعت نفت ورود کند.

قرارداد طرح توسعه میدان‌های گازی گردان و پازن امروز (یک‌شنبه، ۲۱ اردیبهشت) در آخرین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، جواد زارع پور مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ و مدیران عامل باختر و انرژی گستر هانا  امضا شد.

این قرارداد ۲۰ ساله با هدف برداشت حداکثری از منابع گازی، اشتغال‌زایی در مناطق کمتر توسعه‌یافته و تأمین پایدار خوراک پالایشگاه‌های جنوبی، به ارزش ۹۴۸ میلیون دلار بین شرکت ملی نفت ایران و مشارکت گروه باختر، هلدینگ پتروفرهنگ و انرژی‌گستر هانا به امضا رسید.

طبق برآوردهای انجام‌شده، در طول دوره اجرای این طرح قرار است ۱۷۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب گاز و ۵۸ میلیون و ۱۹۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها