به گزارش جام جم آنلاین، ژاله علو متولد ۱۳۰۶ در تهران شاعر، گوینده رادیو، صداپیشه و هنرپیشه تئاتر، سینما و تلویزیون ظهر امروز سوم دی در ۹۷ سالگی درگذشت.
وی از پیشکسوتان عرصه بازیگری و گویندگی و از برگزیدگان هشتمین همایش چهرههای ماندگار در سال ۱۳۸۹ بود.
شاهرخ رزمجو فرزند ژاله علو درگذشت این بازیگر را تأیید کرد و در این باره گفت: ژاله علو امروز سوم دی ماه حدود ظهر در بیمارستان شهرام درگذشت.
نخستین فعالیتهای هنری علو از سال ۱۳۲۷ با گویندگی زنده در رادیو و اعلام برنامهها، آغاز شد. سپس وی به اجرای نمایشهای رادیویی پرداخت و از پایهگذاران برنامه «داستان شب» بود.
ژاله علو در فیلمهای مختلفی از جمله «روز واقعه»، «پری»، «مهمان مامان» و همچنین سریالهایی چون «امیرکبیر»، «شیخ بهایی»، «گرگ ها» و … حضور داشته است. سریال «روزی روزگاری» و ایفای نقش «خاله لیلا» از جمله آثار شاخص این بازیگر فقید است. بازی در «مختارنامه» نیز آخرین حضور علو در تلویزیون بود.
این بازیگر در حوزه تئاتر و دوبله هم فعالیتهایی حرفهای داشت و نقشهای ماندگاری را گویندگی کرد. او مدیریت دوبلاژ مجموعههایی چون «پت پستچی» و «سالهای دور از خانه» (اوشین) را بر عهده داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی تفصیلی «جامجم» با دکتر موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مطرح شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رضا مسعودی، بازیگر نقش شهید علی هاشمی