
به گزارش جام جم آنلاین،فرمانده انتظامی استان فارس گفت: در راستای اجرای طرح برخورد با قاچاقچیان، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر داراب هنگام کنترل خودروهای عبوری در جاده به یک خودروی سواری پژو پارس مشکوک شدند و آن را برای بررسی متوقف کردند.
سردار رهام بخش حبیبی افزود: ماموران انتظامی پس از هماهنگی با مرجع قضایی موفق شدند در بازرسی از آن خودرو ۱۲۸ کیلو و ۷۸۰ گرم تریاک را کشف کنند.
وی با بیان اینکه راننده و سرنشین خودرو دستگیر شدند گفت: در این زمینه یک خودروی سواری پژو ۴۰۵ که محافظ محموله مذکور بود نیز توقیف شد.
فرمانده انتظامی فارس افزود: متهمان پس از تشیکل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.
شهرستان داراب در جنوب شرق فارس و در فاصله ۲۴۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد