به گزارش جام جم آنلاین مازندران، محمد باقر اسفندیاری با اشاره به بازدید مدیر بازرسی و نظارت بر محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از واحدهای شالیکوبی شهرستان میاندورود از پایش 17 واحد شالیکوبی در این شهرستان خبر داد.
وی افزود: در این بازدید بر اجرای طرح نظارت بر شالیکوبیها و رعایت نرخ مصوب تبدیل شلتوک به برنج سفید و رسیدگی به تخلفات احتمالی، تذکرات لازم به شالیکوبی داران شهرستان داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با اشاره به اجرای طرح نظارت بر شالیکوبیها، تصریح کرد: 17 مورد پایش از شالیکوبیهای این شهرستان انجام شد و نظارتها تا پایان فرآیند تبدیل شلتوک به برنج به طور مستمر ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد: شهرستان میاندورود دارای 13 کارخانه شالیکوبی است که فرآیند تبدیل شلتوک به برنج را انجام می دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان