به گزارش جام جم آنلاین، سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور که به منظور شرکت در هفتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز و دیدار رسمی با رئیس جمهور الجزایر به این کشور سفر کرده بود، ساعاتی پیش به تهران بازگشت.
رئیسجمهور در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز، با سران برخی کشورهای شرکت کننده در این اجلاس از جمله امیر قطر و روسای جمهور تونس، موزابیک، عراق و بولیوی به صورت دوجانبه دیدار و گفتگو کرد.
رئیسی همچنین در روز دوم این سفر در کاخ ریاست جمهوری الجزایر مورد استقبال رسمی عبدالمجید تبون همتای الجزایری خود قرار گرفت و پس از انجام دیدار خصوصی و نشست هیئتهای عالیرتبه دو کشور، در حضور روسای جمهور 6 سند همکاری مشترک میان مقامات جمهوری اسلامی ایران و الجزایر به امضای رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید