گروه سازنده فیلم «آتش سبز» از بیرجند به تهران برگشتند تا سکانس های باقیمانده این فیلم را مقابل دوربین ببرد. «آتش سبز» را محمدرضا اصلانی کارگردانی می کند.
کد خبر: ۱۴۲۰۶۳
«آتش سبز» 14خرداد در بیرجند کلید خورد. کار خوب پیش می رفت که پگاه آهنگرانی ، یکی از بازیگران اصلی این فیلم سر صحنه دچار سانحه شد و به تهران منتقل گردید.
فیلمبرداری چند روزی متوقف شد؛ اما دوباره گروه به سر کار خود برگشتند.اکنون صحنه های بیرجند به پایان رسیده و اصلانی و گروهش به تهران آمده اند تا 10درصد باقیمانده فیلم را بگیرند، اما آهنگرانی در بستر بیماری است و چند سکانس از بازی او مانده است.
اصلانی امیدوار است با بهبود حال آهنگرانی ، او بتواند به گروه بپیوندد.
«آتش سبز»، سرنوشت افسانه ای دختری به نام ناردانه است که در کودکی سروش ازدواجش را با یک مرد مرده می شنود و برای گریز از این سرنوشت خوف انگیز، ناخواسته گام در راهی دشوار می گذارد.
در «آتش سبز»، بازیگرانی چون مهدی احمدی ، مهتاب کرامتی ، فرخ نعمتی ، آهو خردمند و هوشنگ قوانلو ایفای نقش می کنند.
از دیگر عوامل سازنده این فیلم می توان به مدیر فیلمبرداری : مرتضی پورصمدی ، تهیه کننده : قاسم قلی پور، مدیر هنری : ژیلا مهرجویی ، طراح گریم : محسن ملکی ، صدابردار: محمد مختاری و موسیقی : محمدرضا درویشی اشاره کرد.