نقش خاکستری هم داشته ام

عنایت بخشی ، بازیگر شناخته شده ای است که این روزها او را بیشتر از سینما، در کارهای تلویزیونی می بینیم.
کد خبر: ۱۴۲۰۶۱

با او درباره کارهای جدیدش حرف زده ایم.

آقای بخشی! این روزها چکار می کنید؛

هیچی! همه را دعا می کنیم.آن که به جای خودش.

در چه فیلم یا سریالی بازی می کنید یا قرار است بازی کنید؛

قرار است در یک کار 90دقیقه ای بازی کنم که کارگردانش آقای تبریزیان است. فکر می کنم برای شبکه 3باشد.

داستان کلی اش درباره چیست؛

الان متن کار دارد بازنویسی می شود. گویا اسمش هم که من یادم نیست ، تغییر می کند. ولی داستان کلی آن درباره جوانی است که تصمیم می گیرد از راهی که رفته برگردد و با کارهای تازه اش ، خودش را به خدا نزدیکتر کند و خلاصه تغییر رویه بدهد. خیلی وقت پیش قرار بود کلید بخورد و الان باید تمام شده باشد، ولی همان مشکلات باعث شده تا الان طول بکشد. به هر حال تا آخر هفته ، تکلیفش معلوم می شود.

در این فیلم ، چه نقشی را ایفا می کنید؛

نقش پدر خانواده را بازی می کنم . یعنی پدر همین پسر را.

اگر خودتان پدر واقعی چنین کسی باشید، با او چطور برخورد می کنید؛

هر پدری دوست دارد بچه خوب و سالمی داشته باشد، ولی به هر حال من اگر چنین بچه ای داشتم ، سعی می کردم بیشتر با او همفکری کنم و دست و بالش را بگیرم. شکر خدا تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده ام. 2پسر دارم که خیلی سربه زیرند، بیش از اندازه هم سر به زیرند. راستی یادم آمد. یک فیلم 90دقیقه ای دیگر هم فقط در مرحله پیشنهاد دارم ، قرار است نادر مقدس ، آن را کارگردانی کند. هنوز نشستی برایش نداشته ایم.

آخرین کاری که در آن حضور داشتید، چه بود؛

تا جایی که در یادم مانده ، سریال «ریحانه» سیروس مقدم بود.

با وجود این همه فیلم و سریالی که بازی کرده اید، نقشی هم هست که آرزو داشته باشید روزی بازی کنید، ولی هنوز به شما پیشنهاد نشده باشد؛

نه واقعا. فکر می کنم در طول این چهل و چند سال ، نقشی نمانده که بازی نکرده باشم. مثبت ، منفی ، کوتاه ، بلند، چه توی سینما، چه تلویزیون و چه تئاتر. وقتی ما به تلویزیون آمدیم ، کارمان خیلی سخت بود. نمایش ها را هم زنده پخش می کردند. از صبح تا شب چندین و چند بار برای دوربین و سوئیچر بازی می کردیم و شب که می رفتیم جلوی دوربین اصلی ، انرژی زیادی نداشتیم. یادش به خیر.

شما را بیشتر به عنوان بازیگری می شناسیم که یا نقششان کاملا مثبت است یا کاملا منفی. شخصیت حد وسط و خاکستری نداشته اید. درست است؛

چرا، بوده. در فیلم «مشت» ساخته سیامک اطلسی نقش کسی را داشتم که در کارخانه ای کار می کرد که صاحبش لوازم و اجناس مورد نظر مردم را احتکار می کرد. او اولش با صاحب کارخانه همکاری می کرد. ولی بعد با او درگیر شد و به شخصیت مثبت تبدیل شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها