برگزاری اولین نشست فصلی قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه

اولین نشست فصلی قرارگاه مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور رئیس دانشگاه به همراه جمعی از معاونین، مدیران و روسای بیمارستان ها در تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۱۸۰۴۵

جام جم آنلاین اصفهان؛ این نشست فصلی از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بمنظور بررسی راهکارهای افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه  برگزار شد.

دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست هدف اصلی از برگزاری اولین نشست قرارگاه مدیریت منابع را تمرکز بر باید و نبایدهای سازمان عنوان کرد که از هدر رفت منابع ضروری، جلوگیری می نماید.

وی افزود: در این راستا بایستی با جدیت به دنبال واقعی شدن تعرفه‌ها بود و  از سوی دیگر کسری  بودجه را با کاهش هزینه‌های غیر منطقی کاهش داد. به همین منظور هیات رئیسه دانشگاه  تشکیل قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه‌های دانشگاه را مصوب کرد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از برخی روسا و مدیران فعال در مقوله بهره وری تقدیر بعمل آمد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها