محرومیت سنگین برای 5کشتی گیر دوپینگی

سرانجام اخبار و شایعات مربوط به دوپینگی بودن تعدادی از کشتی گیران که با تناقضاتی نیز همراه بود، در جلسه ستاد مبارزه با دوپینگ بررسی شد و این ستاد در نهایت مثبت بودن آزمایش 5تن از کشتی گیران را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۳۸۷۵۰

در حالی که طی روزهای گذشته نگرانی هایی درخصوص مثبت بودن تست دوپینگ کشتی گیران شرکت کننده در رقابتهای مرحله اول انتخابی تیم ملی و کشتی قهرمانی کشور در بابل احساس می شد، ستاد مبارزه با دوپینگ اعلام کرد: 5تن از کشتی گیران به دلیل استفاده از مواد نیروزا و به جرم دوپینگ کردن با محرومیت های سنگین روبه رو شدند.
در میان نفراتی که نمونه دوپینگ آنها مثبت اعلام شده است ، نام محمدهادی پورعلیجان ، قهرمان جوانان جهان در سال 2003ترکیه نیز دیده می شود. نکته مهم این که پورعلیجان به دلیل سابقه قبلی دوپینگ با محرومیت سنگین 8ساله و پرداخت 10میلیون ریال مواجه شد که این به معنای پایان عمر قهرمانی این کشتی گیر تلقی می شود.
همچنین امین مردانی ، بابک خورشیدی ، علیرضا قرایی و مهدی بهکار نیز به دلیل دوپینگی بودن هرکدام به مدت 2سال محرومیت و پرداخت 5میلیون ریال محکوم شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها