
به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان، علی حقیقی با بیان اینکه در المپیاد این دوره ۹ هزار و ۴۳۰ ورزشکار پسر و پنج هزار و ۴۷۰ ورزشکار دختر در رده سنی ۱۳ تا ۱۵ سال شرکت کردند، اظهار داشت: در مجموع ۱۷ هزار و ۱۸۰ ورزشکار، مربی و سرپرست حضور داشتند.
وی افزود: یک هزار و ۱۳۰ مدال رنگارنگ در این مسابقات بین ۳۱ استان کشور توزیع شد که سهم استان همدان ۹ نشان طلا، ۱۱ نقره و هشت برنز بود.
حقیقی با اشاره به ارتقا جایگاه ورزش استان در المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور گفت: خوشبختانه ورزش استان در اینت المپیاد نسبت به دوره گذشته صعود 8 پله داشت و از رتبه 19 به رتبه 11 رسید که جای تشکر و قدردانی از تلاش همه مربیان و دستندرکاران هیات های ورزشی استان دارد.
وی با اشاره به نگاه ویژه آیت الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان به امر ورزش بیان کرد: در دیدار جامعه ورزش استان با ایشان که چندی قبل به مناسبت هفته ترتبیت بدنی صورت گرفت آیت الله شعبانی علاقمند بودند دیداری با مدال آوران ورزش استان داشته باشند و در همین راستا مقرر گردید نشستی با حضور ایشان و مدال آوران ورزش استان صورت بگیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: در استای پشتوانه سازی و توجه به ورزش های پایه مقرر گردید 37 مدال آور مسابقات استعدادهای برتر به همراه مربیان و روسای هیات های ورزشی مربوطه به دیدار نماینده ولی فقیه استان بروند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این مراسم روز پنج شنبه ساعت 10 صبح در دفتر امام جمعه همدان برگزار می شود.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد