پلیس دنبال شاهد میگردد تا افرادی را دستگیر کند که سرنشین خودرویی را کشتند که راننده آن بچه 2 سالهای را مجروح کرده بود.
کد خبر: ۱۳۷۷۷۹
به گزارش آسوشیتدپرس از آستین تگزاس ، پلیس میکوشد دریابد روز سهشنبه چه شد که دیوید ریواس مورالس هنگام دفاع از راننده فوق در برابر جمعی از مردم ، کشته شد.
هارولد پیات رئیس پلیس آستین گفت: ممکن است بین 2 تا 20 نفر در کشتار او دست داشته باشند.
خودرویی که مورالس 40 ساله مسافر آن بود وارد پارکینگ مجموعه آپارتمانی شده بود که به کودک دو ساله برخورد کرد. بچه را به بیمارستان بردند اما آسیب جدی ندیده بود.
پیات گفت: راننده پیاده شد تا ببیند چه شده است که با اعتراض چند نفر مواجه شد. وقتی آنان به راننده حمله کردند مورالس پیاده شد تا از او دفاع کند که به او هم حمله کردند. پلیس گفت: از سلاح گرم یا کارد استفاده نشد بلکه با مشت و لگد او را کشتند اما راننده جان به سلامت به در برد.
پلیس گفت: 2 هزار تا سه هزار نفر که در ساختمان مجاور در جشنی شرکت کرده بودند در اطراف حضور داشتند و زنی از ساکنان این مجموعه گفت: صدها نفر در پارکینگ و خیابان بودند اما تونی چو وانتز سخنگوی پلیس گفت: در زمان حمله فقط 20 نفر آنجا بودند.
مارگارت مورالس گفت: پسرکی به خانهاش آمد و گفت برادرش روی زمین افتاده است. او برادرش را کتک خورده و غرق در خون یافت. مارگارت گفت: از صدای فریادهای او مادرش هم آمد اما پلیس به هیچکدام اجازه نداد به برادرش نزدیک شوند.
چو وانتز گفت: وقتی پلیس رسید کتک زدن تمام شده بود، وی گفت سه یا چهار مرد به مورالس حمله کردند و او را به زمین انداختند و مرد دیگری از یک خودرو بیرون آمد و او را زد.