سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با همه مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی برای حضور در مرحله نهایی کنکور تیم ملی اتمام حجت کرد.
کد خبر: ۱۳۶۶۳۰
به دنبال پایان یافتن مرحله دوم مسابقه های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد، علیرضا حیدری اعلام کرد: با توجه به این که در مرحله دوم همه کشتی گیرانی که بیرون مانده بودند، جایگاه خود را پیدا کردند و جواز حضور در پیکارهای مرحله نهایی را دریافت کردند؛ اگر کشتی گیری در آخرین مرحله حاضر نباشد، دیگر شانسی برای پوشیدن پیراهن تیم ملی نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: در مرحله نهایی باید همه کشتی گیران حضور داشته باشند و اگر کسی کشتی نگیرد، کنار خواهد ماند. این شرایط شامل حال حتی رفیق ها و هم تیمی های خودم هم می شود؛ چراکه در این خصوص رفاقتی ندارم.
حیدری افزود: در این خصوص هیچ گونه اغماضی صورت نمی گیرد حتی نفرات مصدوم هم باید کشتی بگیرند، سپس کمیته فنی بر نحوه مبارزه و کشتی گرفتن همه نفرات شرکت کننده قضاوت و تصمیم گیری خواهد کرد؛ البته از کنار مصدومان هم راحت نمی گذریم و استعلام و تحقیق کافی هم خواهیم کرد.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درخصوص ویژگی های انتخاب ملی پوشان گفت: کشتی گیری که بخواهد با سکه توست نفر اول شود و کشتی نگیرد جایگاهی در تیم ملی نخواهد داشت. از حالا به مربیان و کشتی گیران می گویم خود را برای مبارزه هجومی و رو به جلو آماده کنند، چراکه کشتی گیر «شانسی» جایگاهی در تیم ملی ندارد و کمیته فنی تنها در جستجوی نفرات مهاجم ، جنگنده و رو به جلو است.