حاصل 3 دهه میهمان نوازی

میهمان نوازی خصلت ایرانیان است اما حدود 3دهه پیش که کشور همسایه ما، افغانستان دچار جنگی ناخواسته شد، سپس افغان های آواره ، گروه گروه به کشور ما پناهنده شدند، هیچ کس گمان نمی کرد
کد خبر: ۱۳۲۹۶۸
پس از 26 سال ، ملت ایران باید برای میهمان نوازی خود، تاوان سنگینی بپردازد.
روز گذشته جمعی از مهاجران افغان در اعتراض به اخراجشان از ایران در برابر وزارت خارجه و سفارت ایران در افغانستان تجمع کردند و خواهان استمرار حضور خود در ایران شدند. مسوولان وزارت کشور نیز ضمن دلجویی ، تلویحا اعلام کردند که همچنان از حضور افغان های مجاز در کشور حمایت می کنند.
در حال حاضر براساس آمارهای ارائه شده ، حدود یک میلیون تبعه افغان به طور مجاز در کشور ما زندگی می کنند، اما سیاست های دولت در زمینه اخراج اتباع بیگانه غیرمجاز که آمار دقیقی هم از آنها وجود ندارد، هنوز نتواسته از حضور جمع کثیری از افغان ها که به صورت قاچاقی وارد کشور ما می شوند و تبعات سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی و امنیتی فراوانی به کشور تحمیل می کنند، جلوگیری کند.
مسوولان وزارت کشور مکررا اعلام کرده اند؛ برای خروج مهاجران افغان به زور متوسل نمی شوند، اما نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که هموطنان ما برای حضور میهمانان ناخوانده خود، هزینه زیادی می پردازند.
به نظر می رسد زمان آن فرا رسیده که مسوولان برای خروج افغان ها از کشورمان تصمیمات جدی بگیرند و از حضور غیرقانونی افغان ها در کشور جلوگیری کنند.


زهرا عرب
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها