مواد اولیه برای تهیه مربای انجیر :
انجیر: ۱ کیلوگرم
شکر: ۷۰۰ گرم
آب: ۱ لیوان
وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت مربای انجیر :
۱. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.
۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: