
به گزارش جام جم آنلاین خراسان شمالی ؛ رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت طی آئینی بصورت ویدئو کنفرانسی و با حضور روسای سازمان های صمت استان ها برگزاری مزایده عمومی معادن کشور را صادر کرد.
بنا به اعلام روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ، حاجی بگلو رئیس این سازمان در این باره گفت : در این مراسم تعداد5866 فقره محدوده اکتشافی، مجوز برداشت، گواهی کشف و پروانه های بهربرداری معادن کشورتوسط وزیر محترم صادر گردید که تعدادحدودا80 فقره مربوط به استان خراسان شمالی میباشد . امیدواریم در این مزایده ها معدنکاران بومی استان برنده و منشا خیر و برکت و اشتغالزایی برای جوانان برومند استان گردد.
وی درادامه افزود: که این مزایده ها دردومرحله 16 استانی انجام خواهد که نوبت برگزاری مزایده در استان خراسان شمالی در تاریخ 08/03/1400 در روزنامه های کثیرالانتشار آگهی و در تاریخ 31/03/1400 نیز بازگشایی پاکت ها انجام خواهد شد
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: