مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان، گفت: تعزیرات حکومتی استان با همکاری سایر نهادها در طرح نوروزی سال 1400 یک هزار و 108 واحد صنفی را بازرسی کرده است.
جامجمآنلاین همدان؛ داریوش جودکی بازه زمانی اجرای طرح نوروزی را 16 اسفند سال قبل تا نیمه فروردین امسال بیان کرد و افزود: 136 گروه بازرسی این وظیفه را بر عهده داشتند که بازرسیها با همکاری سازمان صمت، اتاق اصناف، دامپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی و غیره انجامشده است.
وی با یادآوری اینکه بخش عمده این بازرسیها با روند تهیه و توزیع مرغ مرتبط بوده است، ادامه داد: در بازرسیهای تعزیرات از اصناف استان 269 واحد مختلف شناسایی و متخلفان بر اساس احکام قضایی صادره بیش از 58 میلیاردریال جریمه نقدی شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان، با قدردانی از اصناف همراه و مشارکتکننده در حفظ حقوق مصرفکننده و ایجاد آرامش در بازار استان، گفت: تعزیرات حکومتی استان همدان با روشهایی مانند شماره تماس 32523442، تلفن گویای 124 ،سامانهwww.124.ir سازمان صنعت، معدن و تجارت ، سامانه پیامکی 300000135 و تارنمای t135.irآماده دریافت گزارشهای مردمی از وضعیت بازار در استان همدان است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد