
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه یه چیپس خوشمزه خانگی
مواد لازم
دو پیمانه آرد
آرد یک پیمانه
آرد ذرت یک پیمانه
آرد گندم یک دوم پیمانه
آب ولرم یک سوم پیمانه
روغن یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر چای خوری
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باید ۲ الی ۳ بار مواد خشک یعنی هر دو نوع آرد نمک بکینگ پودر رو با هم الک کنید استفاده از آرد گندم در این خمیر به انسجام بهترش کمک میکند حالا وسط مخلوط آرد رو کمی گود کردهو روغن رو داخلش میریزیم و بعد آرد روغن رو با قاشق هم میزنیم تا به صورت خوردن اون دربیاد حالا کمی از آب ولرم را اضافه کرده و ابتدا مخلوط را با قاشق هم میزنیم در صورتی که آب مخلوط مون کمبود خمیر منسجم نمیشد مابقی آب رو کم کم اضافه می کنیم وقتی مواد حالت خمیری گرفت شروع به ورز دادن مواد با دست می کنید و حدود ۵ دقیقه به ورز دادن ادامه میدهیم تا خمیرمان نرم و لطیف بشود حالا روی خیلی رو با پارچه پوشانده و برای مدت یک ساعت در جایی نسبتاً گرم بهشت استراحت می دهیم تا آماده انجام بقیه مراحل می شود سپس از خمیر به اندازه چوب با آوردن ساخت می کند با یک قالب گرد برش میدیم و بعد به چهار قسمت تقسیم کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم و مواظب باشید خیلی زود میسوزند
طرز تهیه سس باربیکیو
برای سس ۳ قاشق غذاخوری رو به علاوه یک قاشق غذاخوری سرکه سفید به علاوه یک قاشق غذاخوری آب لیمو و علاوه یک قاشق غذاخوری شکر به علاوه یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و سیاه به علاوه پودر زنجبیل پودر تخم گشنیز رو و همراه نمک با نصف پیمانه آب و دو قاشق روغن مایع مخلوط میکنیم و روی گاز گذاشته تا بجوشد و سفت شود و کمی رنگش تیره شود پس از سرد شدن به همراه آماده میل کردن میشه.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی